Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Djurvän....


Snabb som en ’iller’

'

De var söta
Två små illrar
Klappar nosar blöta
Vassa tänder rispar

 Den ena hoppar ner
Från mattes famn
Den lockande buskar ser
Kilar mot deras skyddande hamn

 Kopplet trasslar in sig
Mormor detta ser
Trassla ut, enkel grej
Mormor böjer sig ner

 Bitande iller
Sig ur famnen kastar
Blixtsnabbt den kilar
Mot mormor den hastar

Försvinner upp under byxans ben
Biter hårt tag
Matte alltför sen
Hindra blodvite på vad

 

 

 

© Gunilla N
    081227

 




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-28 10:17



Bookmark and Share


  friheten
Vacker skriven
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP