Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu från vardagen


LISTIGT

Listiga söner

Listar ut, hur såga till 

Sneda hörns lister

 

 

 

© Gunilla N
    081228




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-28 19:14



Bookmark and Share


    eva m h
Listigt listat!
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP