Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

talets gåva

det inre kokar
finner inte ord

springer in i den
osynliga stenmuren

utan ord är det
lätt att bli
asocial




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 471 gånger
Publicerad 2004-05-27 09:22



Bookmark and Share


    morrigan
Jo, så är det... allt stannar på något vis inombords
2004-06-30

  Anna H
Ja att umgås är att kommunicera och kan man inte det så... När det inre kokar så kanske man inte behöver tala om man kan skriva, bara man har någon slags ventil där det heta kan sippra ut så man slipper stenmuren, den gör ont!
2004-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP