Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morgonlust


Du på mig...

 

......och med blicken i mina ögon

glider du ner över vår

njutning   

hård

jag fyller din lust

med all min styrka

hårt med ömma tag

gungar du med benen runt

min kropp

tätt slingrar vi våra

tankar tillsammans

händer runt dina bröst

och ditt hjärtas slag

känns i allt mitt hårda

Du i

och på mitt centrum

skakar åtrån

vått blir våtare

och stilla dyningar

medan

våra läppar möts




Fri vers av Gryft
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-28 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft