Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur

man försonas med ett helvete

kan jag inte begripa

men att man kan leva där...




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-28 12:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har läst böcker om människor som förklarat hur de ändå hoppats in i det sista, inte vågat bryta upp...etc.
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren