Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåta

är väl ingen konst

om man har förmågan

att verkligen se...




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-28 12:41



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ibland är en text som är så här kort, genomklok och underbar.
2008-12-29

  * Ammi *
alldeles rätt så ...!
2008-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Det gäller att konfrontera problematiken på rätt sätt och nämna saker vid dess rätta namn. Gå på djupet och dra upp det hela med rötterna, i ljuset. Inte hitta på förmildrande omständigheter.
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren