Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

demoner

men vaknar då inte demonerna
reser sig från sin vila i glömska och förträngning

de som inte för en sekund slutade existera

de som bara vilade sina krafter i väntans tider
för att slå ned med full kraft

slå ned




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 571 gånger
Publicerad 2004-05-27 09:24



Bookmark and Share


    Teddy
..med Jenny.Avslutningen "slå ned" kändes verkligen.
2004-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP