Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ansikte i mängden

 Ditt ansikte är nytt för mig 

men det är som om

jag alltid vetat det när jag ser

ditt öppna leende

bakom det skymtar ansikten från förr

de som jag aldrig glömt

de känsliga och

varma med ögon vända mot solen och

alla himlens stjärnor där 

berättar sagorna

som blåser genom ditt hår

din livliga hud med saknaden i linjerna

nerverna som spelar innerligt över läpparnas

mjuka outsagda...men jag vet ändå

i tystnad redan

du är kärleken jag alltid  burit med mig

 en puls i själen

ibland undrar jag om du visste ...

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-28 17:01



Bookmark and Share


  glittertindra
vackert skrivet.. :)
2008-12-29

  noname_realmind
Den här är riktigt bra tycker jag! Mjuk... berörande... känns så öppen och sårbar... mycket fint skrivet!

"sagorna
som blåser genom ditt hår"
- bara de få orden - så ljuvliga!
2008-12-29

    © Birgitta Wäppling VIP
Mjukt och finstämt skrivet, i tillägnan.

Applåderar!
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren