Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korset..

Korset..
det tomma
där Kristus
en gång hängde
så full av kraft..
så full av styrka..
ondskan bävar
måste fly..






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-28 15:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
JESUS Kristus.
Gud blev människa i JESUS Kristus.
2 Kor 5:21
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP