Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fanfar

om lucifer är en fallen ängel från himlen
då borde ju gud vara hans fader

guds allsmäktige fader i himmelen

alltså borde gud bli kallad fanfar
som den självklare far till fan han torde vara

så låt då himmelsriket basunera ut
fanfar till fanfar




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 529 gånger
Publicerad 2004-05-27 09:27



Bookmark and Share


  Fru Fralla
Äpplet som föll så långt från trädet att inte ens hans egen far vill kännas vid honom...stackarn...Det är väl inte konstigt att fan är fan själv med sådana familjeförhållanden...? Jag gillar dikten, den är lustig och uppmuntrar till tanke..
2004-06-14

    Teddy
..men TUT-TUT-TUT-TUuT för denna var bra.
2004-05-27

  Anna H
Ja du, du kanske har rätt. Alla är vi barn under samma himmel...
2004-05-27

  Rachel Roth
...jag gillar själv sådana här lustigheter....aha...insikter.
2004-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP