Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sista orden den kvällen

 

Skuggorna vandrar över gården

barnens lek har tystnat

men havet låter än

vacker stor och röd

försvinner solen och

stillar sig gör dagens glöd

 


Grillen svalnar sakta

jag känner lycka

vi sitter där med vårt vin

lugna av en dag på stranden

jag känner dig och du mig

jag lycklig     du är så fin
 

Du är min resa

mitt allt i upptäcktsfärd

med ord svårt att beskriva

men med ord säger jag

du är min i min  värld


Du håller min hand och mjukt

gör du dina fingerlekar

allt känns så stort så rent

allt känns verkligt vackert

och vi känner bägge

 inget är försent

 

Ord vandrar mellan våra tankar

drömmar om verklighet

vi talar om i morgon

 om vårt igår

om det vi har fått

det vi har och det vi får


Vill säga dig allt jag känner

men hittar inte de rätta orden

och du och natten  ler mot mig

 kanske det  räcker med de tre

jag säger

jag älskar dig

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-28 16:58



Bookmark and Share


  karenina VIP
somrigt, mjukvarmt och väldigt fint.
2008-12-28

  Svartsilver
Så där vackert, som jag vill att livet ska vara:)
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft