Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar väldiga..

Kärlekens vingar
bär allt...
genom allt över allt..
stora starka väldiga
bär dom på livets alla
vägar av skiftningar..






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-28 18:13



Bookmark and Share


  beam72
Mycket vackert
2008-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Urtidens Gud. Härnere råder Hans väldiga armar.
2008-12-28

  Cosmic Johanna
Vackra vingar
2008-12-28

  Sladjana Zubcevic
"Kärlekens vingar
bär allt..."
Så vackert skrivet!
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP