Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lämnar en lapp

 

Vill du läsa det jag skriver

vill du höra vad jag har kvar

eller tycker du jag är ute och driver

vill du verkligen höra mina svar


Lägger min lapp här på ditt bord

tror du mig så slå en singnal

om du hör va jag vill i mina ord

själv känner jag inget val


Jag säger bara som det är

hoppas du förstår att jag går

jag vill inte stå kvar här

och kanske trampa på dina tår


Läs mig så  kanske du kan förstå

i dina öron går ju inte pratet in
 
så jag lägger mina ord och går

där jag säger hör av dig   ring

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-28 19:46



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket vackert uttryckt, känslosamt, och äkta, bra melodi i texten.
2008-12-30

  Lena Krantz VIP
Mmmm så kan ett avsked bli...känns igen faktiskt!
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft