Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU SOMNAR

Du somnar
mitt i ett leende

Jag hann inte säga
godnatt
eller hur vacker
jag tycker att du är.

Låg sömnlös
i egenvärld




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 327 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-12-29 08:46



Bookmark and Share


  genni VIP
Jag andas ett lugn här,
väldigt rogivande, vackert skrivet.
2009-01-07

  Piann VIP
Ser en fin bild framför mig.
Du skriver så vacket..
2008-12-31

  kath
...du skaldar vackert om denna stund så magisk när den sker ...
2008-12-31

    sunnanvind
åh, vilken fin bild och känsla du förmedlar här!
2008-12-29

  lodjuret/seglare VIP
om leendet förmedlade själen sådär som ögonen måste ha gjort innan locken föll ned och dem härligt dölde för dina egna spörjande, kanske att du ändå inte satt där helt, om än något betagen... inte över detta helt och hållet sörjande
2008-12-29

  Bellé
får en mysig känsla, en underbar som jag tror alla vill känna
2008-12-29

    ej medlem längre
...du låg nog där och tittade kärleksfullt på henne:)))
Vackert diktat!
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth