Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid

Vi går framåt
Tillsammans nu
med händer flätade i varandra
möter vi omvärldens blickar.

Du och jag
ett par
Svårt att slita sig från dej
om än bara en kort stund.

Vi tar för oss
av vad världen bjuder
Ska vi bygga bo tillsammans
eller vara inneboende
hos varandra.

Längtan
att skapa en framtid
Vi är för gamla för barn
men inte för hus, båt och bil
Vad blir nästa steg...




Fri vers av pärlan
Läst 471 gånger
Publicerad 2005-08-22 00:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt positiv text, känns lite som en kär tonårstjej skrivit den! ;o) Inte menat som negativ kritik dock! Gillar speciellt det första stycket.
2005-08-22
  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan