Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan man sjunga kan man leva..eller nått..??


Ärligt ,hur ska vi ha det?

 

Dina frusna läppar och dina dolda ord

 en själ ett liv   av kyla och i is

men jag försöker  hålla livet på plats

mitt i varjefall och    ditt på nåt  vis


Utan känsla av känsla i dina ord

håller jag dig   och mig kvar

jag ser   lider    och fryser

och jag försöker se det lilla vi har

 

Gåtfulla konstiga blickar

och att du inte tänker   bara bort

du ser mej inte     bara  igenom mig

talar i gåtor i smått och väldigt kort

 


Dina tårar smakar inte kärlek längre

ingen smak av sött eller salt

smakar bara glömska

bitterhet syrlighet och  dött  av allt

 

Ska vi bli i detta   är det vårt  liv

jag vill ha mera    mycket av mera

ska vi dela våra ord och  prata ut

eller stå  och se på när allt krakelera

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-29 21:29



Bookmark and Share


  Gunsan
Om min kärlek hade kunnat skriva så ... då hade jag inte gått min väg ...
/G
2009-01-05

  Cosmic Johanna
Orden skapar en stark dynamik...de talar från hjärtats djupare delar, och berör, fint skrivet.
2008-12-29

  Teresia Ridell
Sorgligt, men ändå hoppfullt; ger en vaggande känsla av att lusten finns slumrande..
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft