Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istid

Stjärnklara iskristaller faller frasande

smakar en bit av minthimlen

fryser krasande

gnistrar silver

kallare




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-29 22:25



Bookmark and Share


  Hans Christian
Gillas!
2008-12-31

  Lia-Lej
...kanske inte så dumt att gå mot en istid!!
2008-12-30

  * Ammi *
sprakande härlighet!
2008-12-30

  noname_realmind
Mmmh... ismysig!! :))
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren