Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåljus

Hör en smäll

ytterligare en

...och en till

 

Vad händer?

 

Går upp till synen av blåljus

sirener som ljuder

 

jag tittar ut på baksidans väg

 

fyra bilar i krock

tre skadade




Övriga genrer av Cajsa
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-30 12:33



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Låter hemskt :(
mvh ak
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg