Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland kommer tanken


Så jävla trött trött trött

när i livet kommer man till insikt,

           Vad gör jag här?


Om man nu är trött  så jävla trött

           på sig själv


Drar mig undan för alla

medan det jag vill ha sagt

           blir osagt

 men  här  flödar  orden


Säger till alla   jag är upptagen

        kan inte   vill inte


Så sitter man här och skriver alla orden

          samma   samma   samma

upprepar min längtan och törst
 
sitter fast i min längtan till meningsfullhet

                och  till henne


      Jag så jävla trött på mig själv

 

Drar mig undan

fixar inte det jag vill fixa

ljuger för mig själv

i mitt låsta liv


Söker insikt

sittande   orörlig

inlåst i mig själv

 

Vem vinner i denna kamp

   hur låser jag upp

       orkar inte

 

     Trött trött trött

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-30 15:19



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Naket, man kan förstå, beröras, och vilja ge råd...men så har man gått i cirklar, och ser dess djupare plan.
2008-12-30

  Lena Krantz VIP
Känns igen....hmm...såklart ha ha

Lite grand tror jag att det handlar om att bestämma sig....ta kommandot liksom. Nehe du lilla gumman, här skall fanimej inte sittas inne och självdö...ut mig dig bara!...ja typ...
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft