Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli buren..

Det lilla barnet
vi alla bär..
djupt inom oss
det sårbara sköra
vill bli ompysslad
buren i kärlek..





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-30 17:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Psalt.131
Jes.66:10 o.s.v.
H.V. 8:3
bokmärke.
2008-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Det blir möjligt genom frälsningen i Jesus Kristus.
Herren säger i Sitt Eget Ord: "Och ni skall bli burna på armen..."
2008-12-30

  friheten
Stämemr så väl
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP