Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från Cajsa till er alla

Vill önska alla

ett riktigt

GOTT NYTT ÅR

 

Ta vara på möjligheterna

gläds åt det lilla

skriv

 

Tack för året som har gått

alla fina dikter som har skrivits

längtar att få läsa

2009:s dikter




Övriga genrer av Cajsa
Läst 328 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-12-30 18:30



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Hej tack detsamma
Gott nytt år till dig med
kram Anna-Karin
2008-12-31

  Carola Zettergren
Stora nyårskramen till dig!!!:)
2008-12-31

    ej medlem längre
detsamma till dig!
2008-12-31

  Jessica Ebbesson
Tack Cajsa - Ett gott 2009 önskar jag dig med!
2008-12-31

    Maria Malm
Tack. Önskar dig detsamma!
2008-12-31

  Annmargreta
Kramar och ett jättegott
nytt år till dig Cajsa!

Ta hand om dig och ha det bra!
2008-12-31

  Arcadia1
Och allt vackert till Dig också. Må 2009 blir poetens år då vi ska få ner alla våra innersta drömmar på pränt.
2008-12-31

  Lena K Nilsson VIP
Detsamma till dig...Gott Nytt År!
2008-12-30

    Lindizz
Önskar dig desamma vännen, Gott Nytt År!
2008-12-30

  Mats Henricson
Desamma och låt oss vara positiva, trots allt, vi har ju huvudet ovanför vattenytan.....
2008-12-30

  friheten
Tack detsamma!
2008-12-30

  devilsangel
tack detsamma vännen! kram
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg