Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Like some boyish wildchild



Zjiwago



om nätterna
har jag anat något om visioner
de som klär dina vandringar
de som får dig att flyga
likt svalan innan regnet
i nån slags rusig vilddans
och jag är din dröm av sandkorn
redo att lösas upp och vittra sönder
vilar jag stillsamt mot din sömndruckna axel
om natten




Övriga genrer av Smultris
Läst 957 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-12-31 17:10



Bookmark and Share


  Anguis
Väldigt poetisk text. Lite Öijer-aktig faktiskt. Najs
2009-01-23

  Havanna
Underbar!
2009-01-03

  Måna N. Berger
Vilka enorma bilder du förmedlar Smultris!
"och jag är din dröm av sandkorn
redo att lösas upp och vittra sönder"
Fantastiskt!
2009-01-01

  aftermath
/ vilar jag stillsamt mot din sömndruckna axel
om natten /
vilka rader...!
alltid en upplevelse att njuta dina rader.
som ett kärt återseende, typ.
härligt filmisk titel
2008-12-31

  Ola Rydberg
Gott nytt
år till dig kära
poesi drottning !!
2008-12-31

  Maria Zena Viklund
Mmm tycker mycket om!
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris