Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spektrum

poesin  har ingen bestämd färg

ordens magi 

skiftar oändligt

spelar som

solljuset 

genom en prisma av kristall




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-01 13:39



Bookmark and Share


  glittertindra
jättefin denna..
2009-01-02

  karenina VIP
ja, alla skiftningar
2009-01-02

  * Ammi *
så vackert beskrivet om poesin ..
2009-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Spektrat är månfacetterat.
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren