Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria

långt där borta hörs violinens vemodiga sång

om du bara visste hur han saknar dig inatt

zigenarpojken med det glödande

hjärtat i blicken

så minns han dig när han varsamt

låter stråken dansa

 ser han dina bara fötter flyga

 under kjolens nötta volang

över den grå askan på marken

där elden brann

 för så länge sedan




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 373 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-31 21:21



Bookmark and Share


  * Ammi *
Snyggt!!
2009-01-01

  Maria Natasja
Urtjusigt! Bra.
2009-01-01

  Anna Liljestrand
snygg enkel text.. som är visuell!
2008-12-31

  Hans Christian
Poesi! Vackert skrivet !
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren