Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varde vardag ...


Jag är inte den som räds för döden
ej heller längtan efter den jag har

jag vet bara att den en vacker dag
kommer och knackar på min dörr

Och den dagen ska jag kanske
försöka hålla mig hemma.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-01 11:43



Bookmark and Share


  Njord
Om du är borta kanske han glömmer att hämta dig
2009-01-03

  Miss Mod
Livsleda?
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real