Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vet.


Är detta vad jag åstadkommit under dessa tretton år . Inget ännu om jag nu inte försöker gå ner från handlarns trapp i mina försök att finna denna papperslapp som en gång fanns men ingen läste.
Tänk om det stod skrivet COVID med stora farliga bokstäver i neonrött , tillhörande framtiden på denna satans lapp och som ingen kunde begripa. Eller i vild fruktan " slut på syrgas " ett ödesmättat budskap som ingen förstod . Var det inget barn som bar denna lapp, var det en siare, en visionär med falska löften i sin ficka.
Betydde ordet COVID ett framrusande tåg eller var det namnet på en stor filosof i sina tankar mer lik gud än en djävul.
Ingen vet ingen har ännu fått frågan. Ingen.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-25 06:44



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tycker mycket om formuleringen och referensen till Ferlin.
2023-07-25

  Larz Gustafsson VIP
Uppskattar Ferlin-referensen.
2023-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real