Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universums gåta var ett svar.



Det finns ingen gud ingen räddning. Tankarna far likt
glittrande småfisk och jag tappar greppet.
Det finns knappt liv bland alla dessa dödar och tårarna ligger slumrande
under våra ögonlock.

Hur i helvete ska vi överleva detta. Svälta oss igenom , straffa oss igenom , bara ge upp.
Valen finns.

Jag tänker inte vara med och tävla om beslutet.

För första gången fattar jag beslutet att hoppa av.




Fri vers (Fri form) av Vildand VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-24 22:54



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark formulerad text.
2023-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real