Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fragil



skärvor av valkiga händer masserad
hud krymper
en bön om nåd icke hörsammad
dessa läppar som en gång slutits mot
moders bröst biter nu hårt en kvinnas

blod smakar

stål




som prismor blänker tårar i gult grönt orange

skärvor smakar

salt


hennes hud smakar

sött


len som honung hans röst

... sopa.









Fri vers av Vildand VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-21 10:50



Bookmark and Share


  C.Wieske
Mystiskt, hastigt, förvirrande

och oj, så fint skrivet.
2010-10-02

  stefan.g
En speciell text som drar en känsla till en annan där ord kryper tätt inpå..
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real