Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när saven stiger...


Nedärvt fenomen

pigg på mitten
granens hålighet full i kåda
naturlig glädje




Fri vers av glittertindra
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-01 12:56



Bookmark and Share


  Vind
Nu blev jag nästan nostalgisk. Kände en finska i min ungdom. Hon doftade kåda, så där på ungefär mitten :)
2009-01-03

  lodjuret/seglare VIP
många barn ser dagens ljus
i september månad
efter glädjens blomster
eller blott försonande trånad
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra