Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du skriver så mycket nuförtiden men ska du skriva på mina hjärtväggar, måste du mena varenda ord






den kvällen kysste mina smultronröda läppar
dina hallonröda så många gånger
att de lämnade
avtryck där,




















låt dom
stanna






*




Fri vers av Solstorm
Läst 531 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-01-01 19:13



Bookmark and Share


  albertina
älskar detta.
så mycket.
att jag.
bokmärker.
så att jag kan läsa den om och om igen.
tack för underbar läsning
2009-01-03

  Carola Zettergren
Sanslöst gulligt!Applåd!
2009-01-03

    eventualiteter
jag gillar't
du är fortfarande jättemassorbra.
2009-01-03

  Cosmic Johanna
Vackert....färgglatt!
2009-01-03

  Miss Pauline
helt underbar
2009-01-03

  Blåbäret
väldigt fint...och rubriken, som var lite väl lång i min smak, var sann och innerlig
2009-01-01

  prinscess VIP
vackert
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm