Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet till dig, Ditt otrogna as!

 

Är du så djävla dum och omogen
att du måsta gå och vara otrogen
För att sen komma med de förbannade orden
Förlåt älskling jag är den dummaste på jorden
Men för mig är du den finaste personen
Kan vi inte jobba på den här relationen

Mitt hjärta känns som bedövat
efter att du min kärlek berövat


kastat skit på den och pissat på mig
var det värt att testa en annan tjej?

Min vrede förvandlas till ett kraftiga slag
Lika starkt som alla muskler i ett fotbollslag
jag greppar första bästa dörrhandtag
sliter och drar, slag efter slag
så dörren fick sig en dommedag

sådärja den dörren fick vad den ville
men egentligen borde jag ha gett det till min kille

För då kanske jag skulle sett resultat
som tårar och bedjan istället för prat
som tomma löften och att "Jag är egentligen smart"
NEJ, tyvärr det är öppenbart!

Är du inte lite orolig nu
ditt förhållande är förstört och din flickvän itu
alla som ni känner skriker "DUU
är du så hjärndöd att du kyste Tompas brud"

Jag har bett dig förr och jag ber dig igen
ärlighet och sanning är det jag känner igen
så visa mig trohet respekt och håll mig kär
visa mig ömhet och att du alltid finns där

för du har sårat mig så djupt att jag inte kan se klart
Snälla du, ändra på dig snart (!)

Jag orkar inte längre varken blunda eller se
men en andra chans måste jag väl ge

men snälla du be inte om min hand
om du inte VET att du kan ro det i land
för lögner är precis som sand
blir det tillräckligt många så bildas ett land

Så, om du nu inte fixar det här
jag lovar och svär
då är det fan över, bara sådär

 

 

Så jag släpper ännu en svidande tår
och säger skål och Gott nytt år!

 

 

 




Fri vers av VildLilja
Läst 904 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-02 07:44



Bookmark and Share


  mjuk
Wow vilken text. Helt makalös. Jag tycker den har kraft och en rörelse som rusar frammåt.Jag tycker mycket om denna text.!!
2011-05-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra flödesamt skrivet, suveränt.

En kille får aldrig vara otrogen mot den han skall hålla kär

"visa mig trohet respekt och håll mig kär
visa mig ömhet och att du alltid finns där"

perfekt
2009-09-21

    Nattviol
gillar texten
styrkan i orden, rimmen
särskilt gillar jag mycket
stycket om sanden...

har en tanke där
som fyller ut för rytmens skull:
"för lögner är precis som korn av sand
blir det tillräckligt många så bildas ett land"

bara en tanke.. ; ))
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad