Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslinjen

det  vinande lassot som ville strypa mig

ta mig förgöra mig

är den röda tråden i mitt liv

måste greppa det

för att göra mig fri

 

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 238 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-02 16:15



Bookmark and Share


  Mona*
Ja, snyggt är ordet, sa Bull...
2009-01-03

  Lena Krantz VIP
Det är fint med insikter, speciellt sådana som vänder något tvärtom s a s!

Bra!
2009-01-02

    Maria Malm
Bli vän med din fiende..
2009-01-02

    Erika H
Insikten strålar.

Måste bara... svårare kan det inte bli. Men det går! Att sluta känna sig kvävd.

Liten text... stor innebörd. Gillas mycket!
2009-01-02

  Larz Gustafsson VIP
På samma sätt kan korset - avrättningsredskapet - bli den hävstångsarm med vars hjälp jag kommer in i det sanna livet.
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren