Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meditation*kodord*rama




huset på berget 
gestaltat i blod


ritten
kadavret
barnet utan huvud



men hur ska jag kunna betrakta utan att värdera, 

du kallar dig gud
men din hand på min axel tynger så hårt



en hinna täcker mina ögon
och mina tårar





Fri vers av Hannadraken
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-02 22:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"men hur ska jag kunna betrakta utan att värdera" frågan ställs verkligen på sin spets här och i min iof oupplysta värld så infinner sig världens orättvisor i långa rader av bilder tack vare dina ord...

en hinna... helvetets hinna? världens hinna?

älskar dina djupingar. Tack.
2009-01-12

  Eva Langrath VIP
Smärtan lyser igenom igenkännande tåras mitt öga.

Eva
2009-01-10

  Michaela Dutius
text som skakar om...förvirrad läser jag- men gråten i halsen
2009-01-06

  Maria Zena Viklund
och när hinnan fälls, ser man klart?
2009-01-03

    papillon
Det skriet kommer att fortsätta att eka genom världen så länge mänskligheten minns.......... Jag berörs av texter med rötter.
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken