Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matadoren

 

Dina skakningar och darrande andetag

greppar med kalla händer

om mina inre organ

så snälla

släpp

 

Jag kan hålla dig

 

Du kämpar emot så hårt

håller tillbaka ditt förflutna

som om det var en anstormande tjur

och jag ömtålig

 

Men släpp taget

låt ditt förflutna pröva sig mot mig

för jag är starkare

och jag viker

inte en tum från din sida

 

Låt tjuren komma

jag är tjurigare

och jag står kvar här vid dig

framför dig

 

Inte ett hår mer på ditt huvud

inte en hand mer på din hud

ska de få

de som sargat dig

Det lovar jag

 

Så släpp taget

låt tjuren komma

 

För jag är starkare

jag är tjurigare

och jag viker

inte en tum från din sida




Fri vers av LePenseur
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-03 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur