Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spelregler


biljardbollen studsar
genom universum

resten står i kö




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-08-23 09:01



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
gillade denna ordlek
2005-08-23

  kath
ok, men hur lång tid tar det innan den kommer tillbaka till kön .... så de andra får en chans .... snyggt fångat att det inte alltid är vår tur .... så läser jag
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP