Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagspragmatik

har du känt att det är planlöst
så, stilla likgiltigt och samma
när tankarna betyder mer än känslan
och känslan är kvävd...

har du någon gång funderat
hur du skulle fungera på level 2
eller du kanske trivs bätre här
under din kork-ek av planlöshet...

känslolöshet...
kärlekslöshet...




Fri vers av Fredric
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-09 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric