Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likblek stjärna

 

 

Likblek och kolsvart

dina ögon är mattblå

och dina läppar kopparröda

 

dina öron

ack så döva

 

det askblonda håret är på väg

tillbaka till mig!

och isblå ögon stirrar, stirrar

minner mig om dig

 

Öga mot öga med en främling

och det rostbruna och kolsvarta

det döda kopparröda

och mina gamla vattenfärger

döljer inte ditt likbleka anlete

i dimman bortom graven




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 572 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-04 20:53



Bookmark and Share


  Hans Christian
Jag läser ett par ggr, fastnar för "Det askblonda håret.." Poesi !
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*