Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig

Du fyller mig med aggression

Måste få ur mig min irritation

Ser du inte vår livssituation

Mer overklig än fiktion

Mer ojämnt än friktion

Vi krigar som en bataljon

Du driver mig till kapitulation

Att vinna varje diskussion

Var tydligen din prestation




Fri vers av ockerconny
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-04 21:04



Bookmark and Share


  JeLo
Bra! :)
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

ockerconny
ockerconny