Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför går det inte att släppa ut allt, så mycket som byggs upp, allting går väll att rasera, eller ?


Stolthet, det kommer att bli min död

Jag är så tanklöst borta, när jag förstår poängen.

När jag inser vad du menar så känner jag mig som tagen på sängen, men.

Jag borde inte vara det när man ser tillbaka,
alla huvudlinjer,
dem är ju raka och direkta.

När jag träffar dom nya så ser jag dem som perfekta,
det är ju så ni är, för mig, mina kära.

Göm er bakom mig så skriker jag till världen,
ekot genom tiderna,
det är ni som bär mig.

Luta er mot min axel, det får ni göra,
att jag har lutat mig mot någon annan,

det har ni aldrig fått höra, det är sådan jag är, förlåt.




Fri vers av zacke :]
Läst 456 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-05 03:24



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
den här var verkligen bra! Från första till sista meningen :)
2011-01-03

  Bibbi VIP
Underbar text.
2010-10-13

  OnlyDlonely
"Luta er mot min axel, det får ni göra,
att jag har lutat mig mot någon annan,

det har ni aldrig fått höra, det är sådan jag är, förlåt."

Skitbra! Känner igen mig
2009-01-09

    En Liten Poet
Ja, du får ju tyvärr inte så många kommentarer, jag undrar om någon av oss får det numera... Ja, men texten var bra kärleken är klassiskt tema... Om det nu var det du försökte fånga, vad vet jag. Ta hand om dig så hörs vi, korsning morsning!
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld