Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill du verkligen radera denna kontakt?

nu gjorde jag det
jag lämnade dig och bad dig aldrig mer kontakta mig

du satt på ett café när jag ringde
jag hörde hur kaffekoppar sattes ner på fat
hur teskedar slog emot porslin
sorlet av människoröster

du svarade bara "ja" och "ok"
du behöll lugnet och var formell
vad skulle du göra, du var på ett café

när jag lagt på markerade jag ditt namn i telefonlistan
"alternativ"
"radera"
"vill du verkligen radera denna kontakt?"
jag tvekade en kort stund
"ok"

telefonen tänkte i en knapp sekund
"raderar" stod det

plötsligt var jag tillbaka i telefonlistan
platsen du hade innehaft fanns inte mer

där fanns ingen tom yta utan de två närliggande namnen hade helt sonika placerats intill varandra precis som om inget hade hänt - som om du aldrig hade legat där emellan

du fanns inte i min telefon mer
du finns inte i mitt liv mer




Fri vers av mariaveronica
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-05 14:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tänk om det verkligen vore så enkelt...
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

mariaveronica
mariaveronica