Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

090101 00.01

 

 

Nya årets första minut
Gamla året skjuts ut

 

Nya välkomnas med ståt
Till klingande klockors låt

 

Färgrika formationer i mörka skyn
Plötsligt unga män exponerar nakna hyn

 

I mörka frusna nyårsnatten
Rusar de bland hisnande skratten

 

För en stund tystnar ljuden
Alla betraktar männen med knottrande huden

 

De rusar in i värmen snart
Firandet tar återigen fart

 

 

God Fortsättning På Det Nya Året!

 

 

 

© Gunilla N
     090101

 




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-05 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP