Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knytkalas

hej

här kommer jag
med mina
smaklösheter
och mitt omättliga
bekräftelsebehov

några beska
kommentarer?

I hörnet ett par
sura miner

en kryddad skröna

lite bitter ironi

"värst vad hon
härsknade till"

Vilken soppa!











Fri vers av Anders P VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-05 21:03



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Kul! Låter lite som knytkalaset med grannarna ...
2009-01-06

  Vind
Smakar det så kostar det någonstans, i glimt-i-ögat-variant... Läckert anrättat.
2009-01-06

  Cris
vass
2009-01-05

  Marie Å
knytkalas..... undra vad jag kan bidra med.......
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP