Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnstoft


våra innersta drömmar samlas i virvlar

seglar uppåt
ut mot den svarta rymden
där de snabbt fryser till stjärnstoft
för att sedan snöa ned på vintergatan

och på oss




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 555 gånger
Publicerad 2005-08-23 15:44



Bookmark and Share


  kath
tycker så mycket om dina rymdfärder ... och den här vilar tyst och vackert mot dagen .... där jag känner drömmars snö falla ned på oss
2005-08-24

  JMR
kan riktigt se ordens innebörd framför mig, vackert som tusan.
2005-08-23

    ej medlem längre
Jättefin, den suger jag på länge, som en karamell
2005-08-23

  ia VIP
Dina ord målar en sådan klar bild
så lätt att förstå
så enkelt.
Rakt in i hjärtat!
/ia
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP