Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkeslös

Stannar du om jag ber dig att gå

Tar du med dig orsaken

Andas du för mig

Om jag inte samarbetar med luft

Förklarar du

För alla andra

Kanske undrar

Varför jag förlorade

Dig





Fri vers av ockerconny
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-05 21:54



Bookmark and Share


    Abigail
Tycker verkligen om denna.
Gillar att du skriver så lätta meningar
och att texterna blir kraftfulla ändå
2009-01-23

  Vilsen Annette-hittar vägen
Djup, funderande men väldigt bra.
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

ockerconny
ockerconny