Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamp

Förträngningen har nått den gräns då den slår tillbaka med full kraft

Minnen man inte har haft spelas upp som en snabbgenomgång

Finns styrkan

Kraften

Att trycka tillbaka

Att kunna förtränga igen

För det är väl en styrka

Jag orkar inte analysera




Fri vers av ockerconny
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-05 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ockerconny
ockerconny