Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bastard




med tavlor som ramar in en verklighet
och möbler som vidgar utrymmet
jagas det ett nytt jag
livet ter sig kort
till syntes kortare efter skymning
i skenet från mattat glas
ler du






Fri vers av jonas a
Läst 226 gånger
Publicerad 2009-01-31 02:20



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Underbart!
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a