Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labyrinten

Du är vilse i en labyrint av illusioner,

lika bräckliga som vår-isar i april.

Du irrar omkring efter lycka och kärlek,

men hittar ingen som kan,ingen som vill.

Du hittar bara riktiga svin till män,

allt de vill ha är en fittelön,

Du tvingas varje gång att fejka orgasm,

och leverare konstgjorda kåta stön.

Dina vänner behandlar dig som paria,

och lämnar dig med brutna löften.

Istället för vänskap och relationer,

är de snabba och skjuter dig från höften.

Du står ensam och mol allena,

i en värld av stål och grå betong.

Du går ensam på din vandring,

och din väg tycks dig så enslig och lång.

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-06 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver