Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lurar er alla


Jag lurar er alla,
ljuger er rakt upp i ansiktet.

Får er att tro att ni förstår,
Att ni tröstar och läker sår.

Vad ni säger gör detsamma.
För hur någonsin ska jag veta
om jag också får bli mamma.

Sluta snoka!
Alla frågor.

Har det hänt?
Är hon med barn ännu?

Tänk er för innan ni sliter min själ itu.

Ni kommer aldrig att förstå,
att fast det inte syns så sitter gråten i min hals.

Jag lurar er alla,
får er att tro att ni förstår.

Ni vill ju bara trösta, torka bort en tår.




Fri vers av Marlou
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-08-23 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlou