Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Täta

Jagets hållfasthetsförmåga mot alltings entropi.
Men tanken att vi alla sprids är vacker och att vila i.

Vi är alla ensamma tillsammans.
Maskrosbarn och varandras ängar.




Fri vers av StGeorge
Läst 251 gånger
Publicerad 2009-01-07 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StGeorge