Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dovnad

Det är en vithet i alla färger,
som om frosten vandrat
in.och.ut.

Min pappa fryser aldrig.
Inte heller talar vi,
bara dagligvaror allmängods;
fara lurar där

min rädsla är än mindre tydlig
än skuggmonster i barndomsrum
en aning om att mörker finns.

stumhård ligger sjön
dovnad





Fri vers av StGeorge
Läst 286 gånger
Publicerad 2010-01-12 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StGeorge